Egy multifokális lencse, amelyet Ön inspirált

A Csillagvároptika büszkén mutatja be a Hoyalux iD LifeStyle V+, a Hoya legújabb fejlesztésű multifokális lencséje egy különleges szemüveglencse, amelynek kialakításakor az Ön visszajelzéseit, valamint szemüveg viselési szokásait és vizuális igényeit is figyelembe vettük!

Csúcsminőségű lencse + előnyökkel

A Hoya prémium kategóriájú progresszív lencséi nyugodt, természetes látást biztosítanak viselőjüknek minden távolságra. Emellett, széles, torzításmentes látómezőt nyújtanak, és könnyű képváltást tesznek lehetővé a távoli és a közeli képek között.
A Hoyalux iD LifeStyle V+ szemüveglencsék a fenti tulajdonságok mindegyikével rendelkeznek, és ezek mellett – a legújabb technológiai eljárásoknak köszönhetően – a mai modern, gyorsan változó világ által támasztott vizuális követelményeknek, és a modern szemüvegkeret divatnak is képesek eleget tenni.


A Hoyalux iD LifeStyle V+ lencse legfontosabb előnyei:

  • Maximális látásélesség, éles kép észlelés
  • Nyugodt, természetes látás minden körülmények között
  • A lehető legpontosabb korrekció, jobb látásminőség
  • Stabil képalkotás a modern kor mindennapi eszközeinek (pl. okostelefon, táblagép) használata közben is
  • Két különböző tervezésben kapható, hogy az Ön egyedi vizuális igényeinek még nagyobb mértékben megfeleljen

A Hoyalux iD LifeStyle V+ szemüveglencse kifejlesztését Ön inspirálta. Akár anélkül, hogy tudatában lett volna, Ön is hozzájárult e lencse létrejöttéhez, azáltal, hogy fontos információkkal látott el minket – látszerészén keresztül – az életstílusával és vizuális igényeivel kapcsolatos visszajelzései által. Ezeknek az adatoknak, valamint a különböző kutatások és szemüveg viselési tesztek során nyert eredményeknek köszönhetően, fontos információkra tettünk szert a mai modern, változó világ által támasztott vizuális igényekkel kapcsolatban.
Mindez egy teljesen új tervezésű progresszív szemüveglencse kifejlesztését eredményezte: ez a Hoyalux iD LifeStyle V+ lencse, amelyet Ön inspirált, és a Hoya hozott létre.