Személyre szabott progresszív megoldás

A Csillagvároptika büszkén mutatja be a Hoya legújabb progresszív szemüveglencséjét, a Hoyalux iD MyStyle V+ lencsét, amely a személyre szabott szemüveglencse fogalmát még magasabb szintre emeli!

A Hoyalux iD MyStyle V+ szemüveglencse a viselő egyéni sajátosságait és életstílusát 100%-ban figyelembe veszi. Bármilyen tevékenységeket végezzen is Ön mindennapjai során, a Hoyalux iD MyStyle V+ kristálytiszta, stabil látómezőt biztosít majd Önnek, bárhol, bármikor!


Az Ön igényeire szabva

A konzultáció és szemvizsgálat során látszerésze minden fontos információt begyűjt majd Önről, annak érdekében, hogy egy tökéletesen személyre szabott szemüveglencsét kapjon kézhez. Az Ön mérési adatain és az Ön által választott keret típusán túl személyes életstílusát, valamint szemüveg viselési szokásait és tapasztalatát is fel fogja mérni.
A fenti információk birtokában a Hoya egy olyan távoli, közép-távoli és közeli zónával rendelkező szemüveglencsét gyárt majd Önnek, amelyet tökéletesen az Ön vizuális igényeire szabtak!

Tartós és megbízható

A Hoyalux iD MyStyle V+ szemüveglencsét a legmodernebb lencsetervezési eljárások alkalmazásával és a legnagyobb fokú precizitással hozták létre. Az eredmény: egy tökéletesen személyre szabott szemüveglencse, amely hosszú évekig kényelmes viseletet biztosít majd Önnek!

A Hoyalux iD MyStyle V+ szemüveglencséket ultra könnyű, ugyanakkor rendkívül tartós alapanyagból készítik. Emellett, minden Hoyalux iD MyStyle V+ szemüveglencse a Hoya prémium kategóriájú tükröződéscsökkentő felületkezelésével van ellátva, amely megóvja szemüvegét a karcolásoktól, és víz- és szennyeződéstaszító hatásának köszönhetően könnyű tisztíthatóságot is biztosít.

A Hoyalux iD MyStyle V+ szemüveglencsék előnyei:

  • Könnyed, megerőltetés nélküli fókuszálás
  • Tökéletes mélységészlelés
  • Természetes látás, stabil látómező, az élet minden meghatározó pillanatában!